hand surgery

Den bedste vandpibe du nogensinde har fået

Individer har taget utrolige foranstaltninger for at lave en definitive vandpibe, men det er stadig lige inden for rækkevidde på din lokale marked. Få noget saft - æble, drue, frugtjuice, eller en blanding du ønsker eller kan forestille dig. Mens du er der, så få en frugt - en lille melon, en appelsin, citron, lime, æble eller enhver blødere, mindre frugt vil gøre det. Du skal også have noget is, medmindre du selvfølgelig har en ismaskine derhjemme. Vandpibe

Nu pakker du din vandpibe ud, fylder skålen - eller hvis du føler dig særligt kreativ, skærer æblet ud fra midten og efterlader ydersiden og skrællen intakt. I stedet for at bruge porcelænsskålen, brug æblet. Drys blot lidt tobak i det og fortsæt som normalt - folie, kul, osv. Tøm derefter juicen, du fik, i beholderen, hvor du normalt ville fylde den med vand. Hvis du tror, at det kan være for stærkt, kan du fortynde det til ønsket styrke. For dem over den lovlige drikkealder kan du putte billig alkohol i bunden for en ekstra rus, men pas på, det er berusende, så sørg for, at du ikke kører.

Skær din frugt ud, læg et par stykker i bunden og smid også noget is i. Nu samler du den, tænder den, og forbereder dig på at blive imponeret, men som en advarsel kan det tage et par sessioner at få det helt rigtigt.

Nogle af vores favoritblandinger er V8 Pina Colada med kokosnødde-tobak (tænk tropisk), frugtcocktail med frugtjuice og et stykke appelsin, drue med drue eller æble eller begge og en skive lime eller citron, og sidst men ikke mindst, V8 Pina Colada blandet med rom og kokosnødde-tobak.